Новини

Чому важливо мати зручне крісло колісне?

Комфорт – звучить привабливо. Ми думаємо про комфорт як про бажаний, але необов'язковий елемент. Але коли питання стосується крісла колісного, комфорт просто необхідний.

Рекомендації з обслуговування батарей крісел колісних з електроприводом

Купуючи електроколяску, кожен користувач звертає увагу на значення максимального запасу ходу крісла колісного, яке вказує виробник. Але іноді реальні показники пробігу електроколяски на одному заряді акумуляторів виявляються нижче. Чому ж так відбувається?

Навіщо потрібен аспіратор?

Соплі у дитини псують життя не лише малюкові, а й мамі з татом. Як впоратися з цим? Давайте розглянемо, як аспіратор може зробити життя батьків та діток легшим.

Допоміжні засоби для повсякденного життя

Раді представити продукцію торгової марки Garcia, яка розроблена як для осіб з інвалідністю, так і для людей, які мають ослаблений організм. Завдяки цим оптимізованим продуктам, людина, що має вади моторики чи обмежені рухи частин тіла, може зробити своє життя комфортнішим та зручнішим.

Майстерня з ремонту технічних засобів реабілітації!

Шановні клієнти, наша майстерня продовжує працювати, надаючи послуги з ремонту, діагностики та обслуговування крісел колісних, протипролежневих подушок, підйомників та інших технічних засобів реабілітації. Ми гарантуємо швидкий та якісний ремонт Вашого обладнання для забезпечення ефективності та зручності використання.

Спорт — ефективний і дієвий засіб позбавлення стресу.

Стрес, пригніченість знайомі чи не кожній сучасній людині. Якщо постійно ігнорувати стресові стани, то стрес може стати хронічним. Саме тому у вашому житті повинен бути спорт у самих різних його проявах: силові або кардіо, йога або танці. Фізична активність збільшує вироблення нейромедіаторів, які відповідають за боротьбу зі стресом.

Корисні поради щодо вибору крісла колісного.

ЕТАПИ У ПІДБОРІ:

  1. Визначення типу крісла колісного.
  2. Визначення конструкції системи сидіння (подушка, спинка).
  3. Визначення технічних параметрів.
  4. Вибір додаткових опцій та аксесуарів.
Що таке гіпертонія?

Вплив високого тиску на організм

Гіпертонію діагностують, коли кров'яний тиск перевищує норму. Коли тиск занадто високий, він створює навантаження на кровоносні судини, збільшуючи ймовірність серцевого нападу, інсульту або захворювань нирок.

Що таке розвал коліс у кріслі колісному? Яке це може мати для Вас значення?

Розвал — це вимір кута коліс щодо поверхні землі. Якщо колесо повністю перпендикулярно землі, то вимір кута розвалу дорівнює нулю. Якщо відстань між колесами в верхній частині більше, ніж в нижній, то це негативний розвал, а якщо відстань в нижній частині більше, то це позитивний розвал коліс. 

Vicair 4 - єдина подушка з можливістю прання, дезинфекції та пожиттєва гарантія

Часто при використанні крісла колісного користувачі не приділяють значної уваги підбору потрібної протипролежневої подушки. Хтось їздить на тій, яка є в наявності, хтось купує найдорожчу, а дехто взагалі не користується нею. Протипролежнева подушка є важливим елементом позиціонування користувача у кріслі колісному, що також значно зменшує ризик виникнення пролежнів та сприяє їх лікуванню.

Підсумки проведення Міжнародної медичної виставки Public Health

Ми раді поділитися результатами нашої успішної участі у 32-ій Міжнародній медичній виставці Public Health, на якій мали можливість продемонструвати нашим клієнтам і гостям топові інноваційні товари для здоров'я та реабілітації.

Догляд за кріслом колісним

Зовнішній вигляд та належний стан всіх комплектуючих крісла колісного не менш важливий ніж його функціональні властивості, адже від того як кожна деталь виконує свою функцію залежить мобільність та комфорт користувача.

Фахівцями компанії ТОВ «Ваше Здоров’я Трейдинг» було здійснено візит до Київської Міської Клінічної лікарні №18

Фахівцями компанії ТОВ «Ваше Здоров’я Трейдинг» було здійснено візит до Київської Міської Клінічної лікарні №18, в якій працює кабінет асистивних технологій.

Вибір крісла колісного

Вибір крісла колісного – це складний процес, а ідеальним варіантом буде візок, який підходить Вам та Вашому стилю життя. Не Ви маєте підлаштовуватись під візок, а він під Вас. Вибираючи надлегку коляску Ви забезпечуєте собі щоденний комфорт, більшу маневреність, зводите до мінімуму ризик отримання травм та збільшуєте термін експлуатації візка.

Типи обручів для крісел колісних

Не всі обручі для задніх коліс крісел колісних є однаковими. Тип обруча може суттєво впливати на ваш комфорт та здатність рухатися. На даний момент існує кілька типів обручів для задніх коліс, які ми розглянемо.

Обираємо взуття для занять спортом

Спортивне взуття – обов’язкова частина екіпірування, від якого залежать досягнення та здоров’я спортсмена. Для кожного виду спорту є свої вимоги до взуття, так само немає універсальних кросівок, які можна було б використовувати під час тренування, марафонів чи змагань.

Міфи про артеріальну гіпертензію

Артеріальна гіпертензія є одним з найбільш розповсюджених хронічних захворювань і у світі, і в Україні. В Україні кожен 3-й дорослий має підвищений артеріальний тиск (АТ), що підвищує ризик розвитку мозкового інсульту, інфаркту міокарду, серцевої чи ниркової недостатності.

 

Правильно підібране взуття – важлива складова здоров'я!

Деякі люди обирають ортопедичне взуття, деякі люди вважають, що в цьому немає необхідності. Тут все вирішують особисті уподобання людини і рекомендації лікаря. У взутті для користувача коляски є деякі відмінності від звичайного взуття. Швидше за все, старе взуття буде доставляти дискомфорт.

 

ТЕХНОЛОГІЯ VICAIR O2

Унікальна технологія VICAIR створена за принципом повітряних камер «SmartCells», сотні яких наповнюють кожну протипролежневу подушку VICAIR.

Підсумки Public Health 2023!?

На виставці Public Health 2023 були представлені останні технічні розробки в галузі реабілітації, ортопедії та медтехніки, такі як: Invacare™, Orliman™, Ossenberg™, B.Well™ та Donjoy™ (Enovis).

❗️PUBLIC HEALTH 2023!

Раді запросити Вас на міжнародну медичну виставку PUBLIC HEALTH, яка відбудеться 29-31 березня у місті Київ. Це найбільша в Україні міжнародна медична виставка, де будуть представлені найновітніші розробки та рішення в галузі медицини.

Нова майстерня з ремонту технічних засобів реабілітації!

Раді повідомити Вам про те, що у нас з'явилася нова майстерня, де надаються послуги з ремонту, діагностики та сервісного обслуговування крісел колісних, подушок протипролежневих, підйомних пристроїв та інших технічних засобів реабілітації.

Турбота про здоров'я при травмі хребта!

? Одна з найважливіших речей, яку потрібно пам'ятати людині, що пересувається на колясці – турбота про стан шкіри. Необхідний щоденний захист та профілактика від пролежнів, травм та пошкоджень.

Яка оббивка краще?

Вибір та функціонування спинки коляски має велике значення. Тип оббивки, яку Ви обираєте, призначена не тільки для прикраси, але і для підтримки спини та комфорту користувача.

 

 Крісла колісні, як з жорсткою, так і зі складаною рамою відрізняються по дизайну, конструкції та ергономіці.

Це означає, що вибір типу рами коляски повинен бути індивідуальним.
Існує кілька основних питань, відповіді на які допоможуть вирішити, який тип рами підходить конкретному користувачу.
 

Шини для крісел колісних!

Шини крісла колісного мають визначальне значення для його функціонування. Іноді буває важко зрозуміти, які з них найкраще підходять кріслу.

Як правильно порахувати пульс?

Необхідно постійно стежити за артеріальним тиском і частотою серцебиття, адже зміни цих двох показників часто можуть сигналізувати про проблеми глибоко всередині організму. Щоб контролювати стан здоров’я, необхідно знати, як правильно виміряти пульс.

Як зміцнити імунітет перед зимою?

❄️Зима - холодна пора, наповнена сезонними застудами вже не за горами. І подумати про це варто вже зараз. Як же правильно підготувати організм до цього періоду, щоб не сидіти щомісяця на лікарняному?

Участь у «Public Health Forum 2022»!

Завершився форум «Public Health Forum 2022», який проходив 1-го листопада. Ми були раді відповідати на Ваші запитання, ознайомити Вас із нашою продукцією та приємно здивовані кількістю відвідувачів цього року.

Як отримати інвалідний візок безкоштовно?

Ми раді повідомити, що у 2023 році Ви маєте унікальну можливість отримати крісло-коляску ТМ Invacare, провідного світового виробника засобів реабілітації, безкоштовно.

Міжнародна виставка «PUBLIC HEALTH 2018»
Запрошуємо Вас відвідати стенд компанії "Ваше здоров'я Трейдінг", на виставці PUBLIC HEALTH 2018, яка відбудеться з 2 по 4 жовтня 2018 року.
Новинка!
Комірчастий матрац ТМ Gi-emme вже у продажу!
Нові надходження!
Ми значно розширили асортимент продукції ТМ Orliman за лінійками Rodisil та Sport Elastic!
ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ

Підприємство ТОВ «ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ» може здійснювати ремонт та технічне обслуговування крісел колісних, підйомних пристроїв та ліжок. Наше підприємство гарантує індивідуальний підхід до кожного та якісний сервіс обслуговування протягом всього періоду експлуатації.

Хочу отримувати новини про акції та спеціальні пропозиції