Як отримати інвалідний візок безкоштовно?

Як отримати інвалідний візок безкоштовно?
 
 
 
Ми раді повідомити, що у 2023 році у Вас є унікальна можливість отримати крісло-коляску ТМ Invacare, провідного світового виробника реабілітації, безкоштовно.
 
 
 
 
 
 
 
Для цього достатньо звернеться до місцевого органу праці та соціального захисту населення з наступним перелік документів:
 
1. Заява про взяття на облік.
2. Паспорт та ідентифікаційний код.
3. Висновок МСЕК (МКК).
4. Індивідуальна програма реабілітації.
 
Після оформлення всіх документів, Ви можете оформити замовлення таких колясок:< /span>
 
 
При виборі однієї з цих моделей місцевий орган праці та соціального захисту населення надає офіційному дистриб'ютору направлення на конкретну модель (самостійно відправляє його поштою).
 
Після отримання напрямку Ваше замовлення автоматично приймається в роботу. За фактом виконання замовлення фахівці компанії-дистриб'ютора неодмінно доставлять візок Вам додому, проведуть інструктаж та із задоволенням ознайомлять Вас з усіма особливостями та опціями коляски.  
 
Також у Вас є унікальна можливість перед замовленням коляски отримати безкоштовну консультацію про особливості коляски, її можливу комплектацію та індивідуальний підбір інвалідної коляски. Для цього достатньо звернутись на інформаційну лінію клієнтської підтримки Invacare в Україні за тел.: (044) 221-68-20, 361-77-28.
 
 
Переваги при виборі продукції ТМ Invacare:
 
•       Європейська якість, високі стандарти безпеки та ефективності роботи всіх складових коляски.
 
•       Широкий спектр індивідуальних налаштувань та додаткових опцій, що дає можливість підібрати найбільш оптимальну комплектацію коляски.
 
•       Можливість додаткової комплектації аксесуарів.
 
•       Кваліфікований персонал компанії до кожного конкретного випадку підходить індивідуально та ретельно для того, щоб використання коляски було комфортним.
 
•       Програма лояльності клієнтам.
 
Хочу отримувати новини про акції та спеціальні пропозиції