Яка оббивка краще?

Вибір та функціонування спинки коляски має велике значення. Тип оббивки, яку Ви обираєте, призначена не тільки для прикраси, але і для підтримки спини та комфорту користувача.

У деяких спинок на візку є горизонтальні ремені з різними типами кріплення. Це регульована спинка з регулюванням натягу оббивки. Таку систему підтримки, як правило, вибирають користувачі:

Перевага цього типу спинки коляски полягає в тому, що Вам не потрібно замовляти нову оббивку, якщо вона трохи розтягнулася. Все, що Вам потрібно зробити – знову налаштувати ремені і тканину. Так що цей тип оббивки досить зручний і комфортний для використання. Оббивка для колясок виготовляється з різних видів матеріалів. Залежно від типу оббивки, під зовнішнім шаром тканини можуть бути додаткові пом'якшувальні елементи для зручної та комфортної підтримки. Також тканини мають і різні властивості. Одні більш повітропроникні. Інші забезпечують вологостійкість, або мають антибактеріальні властивості.

Деякі матеріали мають додаткову міцність, або більш декоративні.

Перед вибором типу оббивки спинки необхідно враховувати потреби користувача та умови експлуатації. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, реабілітологом або фізіотерапевтом. Вони можуть допомогти зробити оптимальний вибір.

Хочу отримувати новини про акції та спеціальні пропозиції