Електроколяски з адаптивними системами керування!

Компанія ТОВ «ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ» здійснила поставку електроколясок, що оснащені адаптивними системами керування, у військовий шпиталь міста Львова.

Фахівці підприємства провели процедуру програмування обладнання та ознайомили персонал установи з методами роботи з цими візками. Кожне з крісел колісних окрім пульта управління рукою оснащене додатковою системою керування підборіддям, яка включає надсучасний чутливий мікроджойстик та перемикач функцій і профілів, що запрограмований під дію дотику щоки. Мета таких засобів реабілітації – надати особі, яка через отриману травму має різко обмежені функції рухів верхніх кінцівок, якомога більшої незалежності та змогу керувати візком без сторонньої допомоги завдяки рухам голови та підборіддя. Окрім інноваційної системи керування, крісла колісні також оснащені протипролежневими системами сидіння та опцією зміни кутів нахилу опори сидіння та спинки, які налаштовуються за допомогою електричного приводу. Тож, користувач може самостійно змінити положення свого тіла, що сприяє зниженню ризику виникнення пролежнів.

Загалом технології адаптивних систем керування дозволяють користувачу керувати кріслом колісним за допомогою:

? підборіддя – завдяки надчутливому мікроджойстику керування підборіддям;

? головою – завдяки сучасному програмованому підголівнику;

? подихом – за допомогою системи фіксації дихання.

Сучасні системи програмування LiNX від Invacare™ мають безліч можливостей, серед яких, наприклад, є опція симулятора миші комп’ютера, яка керується так само за допомогою надсучасного програмованого підголівника.

Подібні технології дозволяють компанії Invacare™ бути лідером у сегменті реабілітаційного обладнання в Україні та світі.

?Якість та індивідуальний підхід - головні складові нашої роботи!

За детальною інформацією та по всім питанням звертайтеся за телефонами:

▪️050-827-96-96;

▪️067-827-96-96;

▪️ 0800-755-065.

?Команда "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ" завжди до ваших послуг!

Хочу отримувати новини про акції та спеціальні пропозиції