Шини для крісел колісних!

Є 4 параметри, які слід враховувати під час вибору шин:
? Розмір.
? Тип.
? Обслуговування.
? Спосіб життя користувача.

➖ Розмір
У різних моделей крісел колісних, розміри коліс відрізняються, тому потрібно підібрати шини відповідно до розміру. Розмір зазвичай друкується десь на самому колесі, тому, якщо Ви шукаєте заміну, то Вам потрібно оглянути колесо і знайти напис. Пам'ятайте, що колесо вимірюється в дюймах і містить у собі діаметр усього блоку (колеса і шини), а не тільки колеса. Наприклад 25 "x 1,5".

➖ Тип
◾️ Пневматичні.
Пневматичні або шини накачані повітрям зазвичай використовують на великих колесах у механічних або електричних кріслах колісних. Такі колеса легші, це важливо для користувачів, які прагнуть максимально легкі конструкції крісел колісних, а також забезпечують додаткову амортизацію. Шини цього типу мають тенденцію до глибшого протектора, що забезпечує підвищене зчеплення з поверхнею, дає змогу домогтися більшої стабільності рами й робить поїздку комфортнішою. З недоліків можна відзначити регулярне обслуговування. Оскільки ці шини наповнені повітрям, вони більш схильні до проколу і загальної втрати тиску, який слід регулярно перевіряти та підтримувати однакове значення на всіх колесах, щоб забезпечити безпечний і плавний хід.
◾️ Литі.
Литі шини зазвичай виготовляються з гуми, але також вони можуть бути з різних видів пластику. Оскільки в них немає всередині повітря, це робить їх менш гнучкими та здатними адаптуватися до змін ландшафту, що, своєю чергою, робить поїздку менш гладкою і зручною. Проте, позитивний бік використання литих шин для крісел колісних полягає в тому, що вони не можуть проколотися або здутися, тому потребують рідкісного обслуговування, а термін їхньої експлуатації набагато довший. Це робить литу шину більш рентабельною.

➖ Обслуговування
Основний момент в обслуговуванні шин наповнених повітрям - щоденні перевірки. Тиск у шинах впливає на швидкість руху крісла колісного і допомагає рівномірно розподіляти вагу крісла колісного та користувача. Коли шина недостатньо накачана або перевантажена, вона втрачає жорсткість, що негативно позначається на русі, поворотах і зупинці. Погано накачані шини мають тенденцію до прояву зносу на зовнішніх краях протектора, в той час, як у надмірно накачаних шинах знос проявляється на середині протектора. Недостатній тиск у шинах збільшує ймовірність проколу. Щоб дізнатися, який тиск потрібен шинам на вашому кріслі колісному, достатньо знайти інформацію про тиск на самому колесі. За допомогою манометра можна контролювати тиск в обох шинах, це позитивно впливає на швидкість, плавність, маневровість і контроль руху крісла колісного. Вкрай важливо, щоб шина була прикріплена до колеса правильно, інакше обід буде пошкоджений і може статися більш серйозна поломка колеса.

➖ Спосіб життя користувача
Де буде їздити користувач? Яка шина підійде краще для певної поверхні, щоб забезпечити комфорт користувача? Чи існує проблема з поворотом або зупинкою на цій поверхні? Необхідно враховувати, які завдання виконуватиме користувач крісла колісного і як шина, незалежно від типу та розміру, підтримає його активне пересування.

➡️Розібратися у всіх тонкощах підбору шин допоможуть фахівці компанії ТОВ "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ".

?Якість та індивідуальний підхід - головні складові нашої роботи!

За детальною інформацією та по всім питанням звертайтеся за телефонами:
▪️050-827-96-96
▪️067-827-96-96
▪️ 0800-755-065

?Команда "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ" завжди до ваших послуг!

Хочу отримувати новини про акції та спеціальні пропозиції